Musiikki on lahja

Musiikki värittää seurakunnan elämää ja se kuuluu oleellisesti kaikkeen seurakunnan toimintaan.

Siinä missä sanat loppuvat, musiikki jatkaa kulkuaan ihmismieliin. Seurakunta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia musiikin kuuntelemiseen tai harrastamiseen. Sivua selaamalla alaspäin löydät tietoa kuoroista ja muusta musiikkitoiminnasta.

Mikä sinua kiinnostaisi? Tule rohkeasti mukaan!

Nuotit ja kukkia.

PopUp-kuorotoiminta - Mitä se on?

Seurakunnan kanttoreiden tavoitteena on kappeleiden jumalanpalveluselämän elävöittäminen musiikin keinoin. Kappeleiden alueella asuu paljon musiikin harrastajia, innokkaita laulajia ja entisiä kuorolaisia. Seurakunta aktivoi näitä musiikin harrastajia sekä tarjoaa mahdollisuuksia matalan kynnyksen kokemukselle yhdessä musisoinnista.

PopUp-kuoro tarjoaa mahdollisuuden kuorossa laulamiseen sellaisille, joilla ei ole syystä tai toisesta mahdollisuutta sitoutua säännölliseen harjoitusaikatauluun.

Kuorot kokooontuvat kappelille tuntia ennen jumalanpalvelusta ja harjoittelevat kaksi tai kolme laulua jumalanpalvelukseen. Laulut voivat olla esimerkiksi entisille kuorolaisille tuttua kirkkokuoromateriaalia, mutta myös uutta ja innostavaa, kuitenkin tarpeeksi helppoa materiaalia. PopUp -kuoroon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Lisätietoja voi kysyä musiikkitiimin kanttoreilta!

Kuorotoiminta

• Kirkkokuoro alkaa to 2.9. klo 13-14.30, kirkko, Sari Alakulppi.
  • Tuomaskuoro alkaa to 2.9. klo 16.30-18, seurakuntakeskus, Maie Kuusik.
  • Kamarikuoro Ave alkaa to 2.9. klo 18.30-20, seurakuntakeskus, Joona Saraste ja Maie Kuusik.
  • Gospelkuoro Spring of Joy, alkaa to 16.9. klo 16.30-18, krypta, Laura Alasaarela.
  • Tyttökuoro Lumitähdet alkaa ke 1.9. klo 17-18, seurakuntakeskus, Päivi Hintikka.
  • Lapsikuoro Valonlähde alkaa to 2.9. klo 17-18, Ounasrinteen kappeli, Ruusu Tervaskanto.
  • Muskarikuoro (n. 5-7v) alkaa to 2.9. klo 17-18, Ounasrinteen kappeli, Sanna Koivuranta-Virtanen.
  • Lasten gospel-yhtye Valopeili alkaa to 2.9. klo 18-19.30, Ounasrinteen kappeli, Ruusu Tervaskanto.
  • Naiskuoro Gaissa, aloitus elokuussa, tarkemmat tiedot johtava kanttori Sari Alakulppi.
  • Vanhan musiikin yhtye Gaudium, kirkko, aloitus elokuussa, Maie Kuusik.

Tervetuloa mukaan seurakunnan musiikkitoimintaan niin uudet kuin vanhat laulajat ja soittajat!

Lisätietoja kuorojen toiminnasta saat seurakunnan kanttoreilta. Kanttoreiden yhteystiedot löydät tästä linkistä.

Bänditoimintaa

Ylläpidämme kahta bändeille suunnattua treenitiloja. Bänditiloissa treenaa nuorten bändejä viikoittain.

Jos olet kiinnostunut treenivuoroista tai bänditoiminnasta, ota yhteyttä nuorisotyöntekijään.