Kiinteistötoimi

Kiinteistötoimen tehtävänä on huolehtia kaikista seurakunnan kiinteistöistä.

Se myös huolehtii rakennushankkeiden rakennuttaja- ja valvontatehtävistä ja on tekninen asiantuntija. Suntio-, vahtimestari-, siivous-, majoitus- ja cateringpalveluiden tuottaminen kuuluu kiinteistötoimen piiriin.

Seurakunnan kiinteistötoimesta vastaa kiinteistöpäällikkö.

Kuva Rovaniemen kirkosta.

Tilojen varaaminen

Kasteet, vihkimiset ja avioliiton siunaamiset

Kirkon, kryptan, kappeleiden ja muiden seurakuntatilojen varaukset tehdään kirkkoherranvirastosta.

Kasteen, vihkimisen ja avioliiton siunaamisen toimitukset ovat maksuttomia. Mikäli haluat järjestää perhejuhlan tarjoilutilaisuuden seurakunnan tiloissa, tällöin tilojen käytöstä peritään vuokra. Tilavarausten hinnaston löydät tästä linkistä.

Seuraavan vuoden kalenteriin varauksia otetaan vastaan edellisen vuoden ensimmäisestä arkipäivästä alkaen esim. 4.1.2021 avataan kalenteri vuodelle 2022.

Hautajaiset ja muistotilaisuudet

Hautajaisiin tai muistotilaisuuteen liittyvät tilavaraukset hoidetaan hauta- ja puistotoimen kautta.

Norvajärven leirikeskus

Norvajärven leirikeskuksen varaukset hoidetaan täältä.