Radio RovaDein lähetykset

Voit kuunnella Rovaniemen seurakunnan tuottamaa ohjelmaa sunnuntaisin klo 9.55-12 Radio Dein taajuudella 93,4 Mhz. Ohjelmassa mielenkiintoisia haastatteluita, musiikkia, opetusta, messu kirkosta sekä menovinkkejä viikon tapahtumiin.

Radio Dei kuuluu Suomessa suurimmilla paikkakunnilla,mm. Rovaniemellä. Radio Dei kuuluu myös Lapin Keskussairaalassa sairaalan omalta sisäiseltä kanavalta 4. Ohjelmaa tulee ympäri vuorokauden. Kuuntele ja ihastu! Pääset kuuntelemaan Radio RovaDeitä täältä.

Su 27.1. klo 9.55-12.

Messu kirkosta klo 10-11.

Messu on samalla Yhteisvastuukeräyksen Musiikkiviikon aloitus. Messun jälkeen kuulemme lisää Rovaniemen kirkossa järjestettävän Musiikkiviikon monipuolisesta annista.

Lisäksi haastateltavina ovat Mongoliassa lähetystyötä tekevät Ella ja Janne Henriksson.

Toimittajana Ulla Miettunen.

"Oman seurakunnan tarinoita."