Missio2022 -tapahtumia Rovaniemellä

Elokuu:

To 18.8. klo 17 Mission vapaaehtoisten ilta Seurakuntakeskus, Rauhankatu 70

Syyskuu:

To 1.9. klo 18 Missiokahvilan avajaiset Rinteenkulmassa ja Revontulikeskuksessa. Kansainväliset Suurmarkkinat Rovaniemellä 1.-4.9. Kahvila on yhdyskäytävän kohdalla. Tervetuloa juttelemaan kaikesta maan ja taivaan väliltä kahvikupposen äärellä. Ajoittain elävää musiikkia ym. toimintaa. Kahvila on auki 15.10. asti.

Ke 7.9. klo 18 Kansanmessu kirkossa (Rovaniemi-viikko)

Pe 9.9. klo 18 Somosen kirkolla Juurimessu. Topi Litendahl, Erva Niittyvuopio, Joona Saraste

Su 11.9. klo 10 Rovaniemen kirkossa valtakunnallisten kotiseutupäivien juhlamessu. Messun jälkeen kirkonmäellä soppatykkilounas. Klo 12.30 srk-keskuksen juhlasalissa lähimmäisen päivän diakoniajuhla – Diakonian virka 150 vuotta.

La 24.9. klo 12 Pyhiinvaellustapahtuma. Järjestää Saaren-Nammankylät-Yläkemijoen alue yhteistyössä Lapsi- ja perhetyön kanssa.

To 29.9. klo 11–13 Soppatykkitapahtuma Lordiaukiolla. ja Tilaisuudessa paikallisseurakuntien johtajien paneeli ja musiikkia. Järjestää Diakoniatyö.

Lokakuu:

Su 2.10. klo 15–16  Rovaniemen kirkossa 4-vuotiaiden synttärit. Ohjelmasta vastaa Pressan Katti. Järjestää Lapsi- ja perhetyö.

Ke 5.10. klo 18 Kirkossa Gospeljunior -messu.

7.–9.10. Se löytyi – Missio 2022 Rovaniemen päätapahtumaviikonloppu

Pe 7.10. klo 18 Kirkossa Nuorten ilta.

Ohjelmasta vastaavat Joel Reinaru, Nuorten Gospelryhmä Spring of Joy, Rovaniemen seurakunnan                     nuorisotyö ja seurakunnan nuoret.

La 8.10. klo 12 – 15 kirkonmäellä ohjelmaa kaikenikäisille.

*Soppatykistä maksuton keittolounas.

*Seurakuntakodilla monipuolista ohjelmaa ja puuhaa lapsille ja perheille.

*Kirkon kryptassa Hiljainen huone. Mahdollisuus rippiin.

*Partiolaisten makkaratulet

Klo 12 Kirkossa Ilmastopaneeli.

Paneelin juontaa seurakunnan ympäristövastaava Joona Saraste.

Klo 16 Kirkossa Missiojuhla Se löytyi!

Puheenvuoroja ja rukouksia paikallisista seurakunnista.

Sanaa ja musiikkia: Pekka Simojoki, Sami Asp & Joel Reinaru

Su 9.10. klo 10 Missiomessu kirkossa.

Messun jälkeen soppatykkiruokailu.

klo 13 Kirkossa Sanaa ja säveliä teemalla Mitä minä olen löytänyt!

Tulossa myös:

Ke 26.10. klo 18 Nuorten messu kirkossa

Liekit -musikaalin ensi-ilta marraskuussa

Lisätietoja Rovaniemen Missio 2022:sta tästä linkistä ja valtakunnallisilta Missio2022-sivuilta, jotka avautuvat tästä linkistä