Retki Kirkon Juhlille Tampereelle

pe 17.5. klo 5.15
Kahdeksan ruutua. Ylhäällä vasemmalta punainen sydän, sininen ruutu, valkoinen aurinko, Näsinneulan torini, alhaalla vasemmalta punainen ruutu, nuottiavain, sydän joka muodostuu punaisesta ja valkoisesta kädestä, kukka

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kirkon juhlilla yhdistyvät Kirkkopäivät, Kirkon musiikkijuhlat sekä Lähetysseuran Lähetysjuhlat

Tervetuloa mukaan retkelle!

Tapahtuman ohjelma on monipuolinen: musiikkia, hartauksia, messuja, keskusteluita. https://www.kirkonjuhlat.fi/ohjelma

Suurin osa ohjelmasta on ilmaista, osa maksullista. Pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyn perjantaina ja lauantaina Kirkon juhlien maksullisiin keskusteluohjelmiin Tuulensuun Palatsissa ja Tampereen tuomiokirkossa. Lippu ostetaan itse netin kautta https://www.kirkonjuhlat.fi/liput/tapahtumalippu. Katso ohjelma läpi ennen pääsylipun ostoa. Mieti, tarvitsetko sen.

Retkelle kuljetaan junalla. Lähtö Rovaniemeltä pe 17.5. klo 5.15 ja paluu Rovaniemelle su 19.5. klo 22.45. Majoitus Hotelli Scandic Hämeenpuistossa kahden hengen huoneissa. Retken hinta 120 € sis. kaksi yötä hotellissa aamiaisella sekä junamatkat. Retki laskutetaan jälkikäteen. Ruokailut jokainen huolehtii ja maksaa itse. Tampereella on hyvä ravintolavalikoima. Retkelle on 10 paikkaa. Ilmoittautuminen netin kautta 1.-31.3. Palveluun voi kirjautua pankkitunnuksilla, joten sinun ei tarvitse tehdä käyttäjätunnuksia. Puhelimitse voi ilmoittautua 11.-28.3. välisenä aikana arkipäivisin Piritalle p. 0400365878. Jos  puheluusi ei vastata, voit jättää soittopyynnön vastaajaan tai tekstiviestillä. Retkelle lähtijältä edellytetään hyvää kävelykuntoa. Tampereella kuljetaan kävellen tai omatoimisesti julkisilla kulkuvälineillä.

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

Lähetyssihteeri
Keskikaupunki