Syyskeräys paikallisille vähävaraisille

10.9.2018 10.31

Kotimaanavun syyskeräys.jpg Sinäkin voit auttaa paikallisia vähävaraisia.

18.9.2019

Kotimaanapu.fi /Lämpimät kiitokset Syyskeräyksen lahjoittajille!

Saimme apuanne peräti 5 050 euroa! Antamanne apu välitetään syksyn aikana Rovaniemen seurakunnan diakoniatyöntekijöiden kautta mittatilaustyönä, diakonia-avustuksina, vähävaraisille rovaniemeläisille esim. ruokaan ja vaateisiin.  Keräysvaroilla avustetaan työttömyydestä, velkakriiseistä ja yllättävästä hädästä, kuten sairastumisista johtuvaan taloudelliseen ahdinkoon joutuneita rovaniemeläisiä.

Siunausta alkavalle syksylle. Ystävällisin terveisin

Rovaniemen seurakunnan diakoniatyö

Tiedot keräyksestä:

Kotimaanapu ry:n kanssa yhteistyössä järjestettävä syyskeräys tuo apua Rovaniemen alueen vähävaraisille. Keräysvaroilla avustetaan työttömyydestä, velkakriiseistä ja yllättävästä hädästä, kuten sairastumisista johtuvaan taloudelliseen ahdinkoon joutuneita rovaniemeläisiä.

Apu välitetään Rovaniemen seurakunnan diakoniatyöntekijöiden kautta mittatilaustyönä esimerkiksi ruokaan, vaatteisiin tai vaikkapa pesukoneen hankintaan.

Kotimaanapu on kristillistä lähimmäisenrakkautta toteuttava hyväntekeväisyystoimija, jonka tuottama apu kohdistetaan täysimääräisesti Suomeen. Kotimaanapu auttaa hädänalaisia suomalaisia ja suomessa asuvia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Kotimaanavun kautta voit auttaa joko vapaaehtoistyön tai raha- ja tavaralahjoitusten kautta.

Kotimaanapu on osa Kirkkopalvelut-kokonaisuutta. Kirkkopalvelut ry on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö sekä hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja.

Jo pienikin apu on tarpeen silloin, kun se raha puuttuu kokonaan.