Perhekerhot

Perhekerho tarjoaa mahdollisuuden luontevaan seurakuntayhteyteen ja vertaistukea vanhemmille.

Yhdessä oleminen, yhdessä tekeminen ja toisiin tutustuminen tukevat perheitä jokapäiväisessä arjessa. Perhekerhoissa kokoontuvat vanhemmat tai hoitajat alle kouluikäisten lastensa kanssa kerran viikossa. Perhekerhon päiväohjelmaan kuuluu hartaushetki, leikkiä, laulua, kätten töitä ja yhteinen kahvihetki.

Isä leikkimässä lapsen kanssa.

Perhekerhot kevät 2022

Tule lasten kanssa perhekerhoon! Perhekerhoissa kokoontuvat vanhemmat tai hoitajat alle kouluikäisten lastensa kanssa kerran viikossa. Perhekerhon päiväohjelmaan kuuluu hartaushetki, leikkiä, laulua, askartelua ja yhteinen kahvihetki. Perhekerho on maksuton, eikä sinne tarvitse ilmoittautua.

Perhekerhojen joululoma alkaa viikolla 51 ja keväällä 2022 kerhot jatkuvat viikolla 2. Hiihtolomaa vietämme viikon 10.
Keväällä perheiden kerhot päättyvät viikolla 20. Julkaisemme syksyn 2022 lukujärjestyksen elokuun alussa.

Maanantai

• Korkalovaaran kappeli, vauvakahvila klo 13-15, Vaaranlammentie 3
  • Viirin perhekerho klo 10-12, joka toinen maanantai, Kappelinpolku 6

Tiistaisin

• Aapakirkko, iltaperhekerho klo 17-19, Aapatie 6
  • Koskenkylä klo 10-12, Eliisantie 3 D 10
  • Muurolan kappeli klo 9-11, joka toinen tiistai, Kirkkokumpu 1
  • Ounasrinne klo 9-11, Saaruantie 3
  • Sinetän kappeli klo 9-11, Kittiläntie 2177

Torstaisin

• Helmikammari iltaperhekerho klo 17-19, Pohjolankatu 4
  • Aapakirkko klo 9-11, Aapatie 6
  • MLL:n perhetoimintakeskus, avoin perhekerho klo 9-12. Alkaa to 2.9.

Perjantaisin

• Nivavaaran kerhotila klo 9-11, Asematie 1
  • Korkalovaaran kappeli klo 9-13, Vaaranlammentie 3
  • Katutaso, vauvakahvila klo 10-14, Kansankatu 17

Vauvan kanssa Vauvakahvilaan!

Siellä on mahdollisuus kohdata muita vauvaperheitä – keskustella ja jakaa asioita ja kuulumisia.

• Korkalovaaran kappelilla maanantaisin klo 13-15
  • Katutasolla perjantaisin klo 10-14

Huom. Ajantasaiset kokoontumisrajoitukset löytyvät seurakunnan nettisivujen etusivulta.